Translate

03 martie 2024

Avantajele sistemelor de incalzire electrica in pardoseala si degivrare

Cel mai eficient sistem din punct de vedere al cantitatii de caldura (gigacalorie /iarna) consumate, ceea ce inseamna un sistem economic si avantajos
Fără costuri de mentenanţă. Singurul sistem de încălzire care nu necesită întreţinere în timp, ceea ce duce la cheltuieli de mentenanţă nule pe toată durata de exploatare.
O soluţie sigură prin modul de construcţie al cablurilor electrice. Acestea sunt izolate şi prevăzute cu împământare ceea ce le face extreme de sigure pentru utilizatori. Fiecare circuit încălzitor va fi protejat printr-o siguranţă diferenţială.
Avantaje degivare ţevi:


Cu ajutorul cablului electric încălzitor ce se montează de-a lungul ţevilor, se elimină orice posibil îngheţ al fluidelor ce curg prin aceste conducte şi astfel pericolul deteriorării ţevilor este înlăturat.
Există cabluri încălzitoare care se pot monta şi în interiorul ţevilor, acolo unde nu este posibil alt tip de acces.
Avantaje degivrare rampe, căi de acces, trepte:

Montând un sistem de degivrare în zonele de acces aţi rezolvat orice problemă legată de alunecare sau derapare pe timpul iernii. Cu astfel de sisteme înlăturaţi orice urmă de zăpadă dar şi poleiul care se poate forma în anotimpul friguros.

Prin o automatizare inteligentă a sistemului de degivrare, se economisesc şi consumurile de curent electric, sistemul pornind doar la primii fulgi de zăpadă.

Avantaje degivrare jgheaburi şi burlane:
Turturii, dopurile de gheaţă şi infilitratiile la nivelul acoperişului sau al scurgerilor pot fi complet eliminate prin utilizarea cablurilor electrice montate în interiorul jgheaburilor şi burlanelor.
Puteti solicita o oferta  la tel.0729765776 ,accesand pagina CONTACT sau plasati un comentariu la articol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu